Kindercentrum Haarlem

Kindercentrum Haarlem is een samenwerkingsverband van zorgprofessionals, yogadocenten en trainers en coaches die hun diensten aanbieden in het centrum aan het Sint-Jorisveld 1 in Haarlem. Op deze mooie plek bent u van harte welkom om gebruik te maken van een breed aanbod van diensten. Op deze website vindt u de contactgegevens van de hier gevestigde dienstverleners met een aanbod specifiek gericht op kinderen. Voor het maken van een afspraak kun u contact opnemen met de betreffende collega. We kijken er naar uit u te mogen ontmoeten!

Gezond Haarlem

Op de locatie Sint-Jorisveld 1 is ook Gezond Haarlem gevestigd. Kijk voor het aanbod op www.gezondhaarlem.nl.


Locatie en bereikbaarheid

Adres:
Sint-Jorisveld 1
2023 GD Haarlem


Het centrum is goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto.Parkeren
Parkeren kan tegen geringe vergoeding in de parkeergarage Cronjéstraat (€ 1,49 per uur, tarief 2021). Als u bij het inrijden van de parkeergarage rechtsaf slaat, dan treft u de uitgang rechts in de hoek. De ingang van de praktijk bevindt zich op de begane grond. Gratis parkeren kan op 2 minuten loopafstand van het centrum. In de Ter Spijtstraat en achtergelegen wijk is het vrij parkeren. Let op: een deel van de Ter Spijtstraat is alleen beschikbaar voor vrachtwagens. In de directe omgeving van het centrum en aan de Kleverlaan geldt parkeren voor vergunninghouders.


Openbaar vervoer
De praktijk ligt op 10 min loopafstand van station Haarlem (800 meter). Vanuit Haarlem Noord, IJmuiden en Haarlem Station is de praktijk te bereiken met Stadsbus 3, halte Kloosterstraat.
Kindercentrum Haarlem is een initiatief van Annet van de Rhee (yogacentrum de bloementuin) en Casper van Tuijl (osteopaat). Voor ons centrum zijn we met enige regelmaat op zoek naar nieuwe collega's. Zeker in de weekenden is er op dit moment nog ruimte voor uitbreiding. Mocht je interesse hebben, voel je vrij om contact op te nemen. Zie voor contactgegevens: www.ovt.nu